Σεισμός Τώρα Ελλαδα : Seismos Twra News 24 7 - σεισμός τώρα αισθητός στην αττική.

σεισμός έγινε αισθητός στην αττική, στις 13:08 το μεσημέρι της κυριακής. σεισμός 4.2 ρίχτερ στη νίσυρο. Δυνατός σεισμός 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, ταρακούνησε την αθήνα το μεσημέρι της κυριακής καθώς σύμφωνα με το γεωδυναμικό. Σύμφωνα με την πρώτη ανάλυση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών, το μέγεθος είναι 4 ρίχτερ και το. Πάνω από 1.000 άτομα τώρα στο σημείο όπου σκοτώθηκε ο mad clip (εικόνα) βρείτε μας στο facebook.

Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,6 ρίχτερ σημειώθηκε στις 21:48 στην περιοχή της αττική το επίκεντρο του σεισμού, που έγινε αισθητός στο λεκανοπέδιο εντοπίζεται 27 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της αθήνας και σύμφωνα με την ανάλυση. Seismos Twra Deite Live Poy Egine Seismos Prin Apo Ligo
Seismos Twra Deite Live Poy Egine Seismos Prin Apo Ligo from www.newsit.gr
σεισμός τώρα μεγέθους 3,2 ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στο ηράκλειο της κρήτης και ταρακούνησε τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής. Μεγάλος σεισμός τώρα στην ελλάδα last updated απρ 4, 2019 η σεισμική δόνηση σημειώθηκε 15 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της αρχαίας ολυμπίας, ενώ το εστιακό της βάθος ήταν 2 χιλιόμετρα 4,7 ρίχτερ ανοιχτά της τήλου. Τρίτος σεισμός μέσα σε λίγες ώρες. Ακολούθησε και άλλος σεισμός της τάξεως των 3.9 ρίχτερ. | ελλαδα | σεισμός τώρα, κάρπαθος, αιγαίο πέλαγος, γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών | iefimerida.gr Σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στο νησί της ύδρας. Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 10 χλμ και το επίκεντρό του ήταν 22 χλμ δυτικά.

Η πρώτη σεισμική δόνηση είχε μέγεθος 3,5 ρίχτερ, η δεύτερη 4 και η τρίτη 2,3 ρίχτερ.

σεισμός τώρα μεγέθους 4,7 ρίχτερ σημειώθηκε 27 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της καρπάθου. 12.09.21 , 13:36 gntm 4: Σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό ινστιτούτο ο σεισμός ήταν επιφανειακός καθώς το εστιακό του βάθος εντοπίστηκε μόλις στα δυο χιλιόμετρα. Ο σεισμός είχε μέγεθος 3,8 ρίχτερ σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό σεισμολογικό ινστιτούτο και σημειώθηκε 10 χιλιόμετρα από το νησί του. σεισμός τώρα μεγέθους 3,2 ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στο ηράκλειο της κρήτης και ταρακούνησε τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών η σεισμική δόνησ. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,6 ρίχτερ σημειώθηκε στις 21:48 στην περιοχή της αττική το επίκεντρο του σεισμού, που έγινε αισθητός στο λεκανοπέδιο εντοπίζεται 27 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της αθήνας και σύμφωνα με την ανάλυση. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 βαθμών της | ελλαδα | σεισμός τώρα, κάρπαθος, αιγαίο πέλαγος, γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών | iefimerida.gr Ενημερωθείτε για την σεισμική δραστηριότητα τόσο στην ελλάδα όσο και στον υπόλοιπο κόσμο. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του αστεροσκοπείου. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 25 χλμ. Είχε εστιακό βάθος 5 χλμ.

Σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στο νησί της ύδρας. Ακολούθησε και άλλος σεισμός της τάξεως των 3.9 ρίχτερ. σεισμός τώρα μεγέθους 4,7 ρίχτερ σημειώθηκε 27 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της καρπάθου. Σεισμική δόνηση ιδιαίτερα αισθητή, τώρα στην πάτρα. σεισμός 4,2 ριχτερ σημειώθηκε στα ανοιχτά της τήλου, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών, πέντε λεπτά πριν τις 18:00.

σεισμός μεγέθους 3,6 ρίχτερ σημειώθηκε στις 21:48 της πέμπτης (2/9) στην αθήνα και έγινε αισθητός παρότι το μέγεθός του δεν δείχνει τόσο μεγάλο. Seismos Twra Sthn Krhth 11 08 2021 Sputnik Ellada
Seismos Twra Sthn Krhth 11 08 2021 Sputnik Ellada from cdn1.img.sputniknews.gr
Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 10 χλμ και το επίκεντρό του ήταν 22 χλμ δυτικά. Ο σεισμός σημειώθηκε στις 09.27 το πρωί, 15 χιλιόμετρα δυτικά της αταλάντης, προκάλεσε αναστάτωση στην ευρύτερη περιοχή. σεισμός κοντά σε νίσυρο και τήλο. σεισμός τώρα 3,7 ρίχτερ στην αττική. Οι κριτές το έριξαν στον χορό πριν την πρεμιέρα! Είχε εστιακό βάθος 5 χλμ. 4,5 ρίχτερ κοντά στην ελασσόνα. 12.09.21 , 13:36 gntm 4:

σεισμός 3,9 ρίχτερ, σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην αταλάντη.

Δείτε τι καταγράφουν live οι σεισμογράφοι στην ελλάδα. Εικόνα από το γεωδυναμικό ινστιτούτο. σεισμός μεγέθους 3,6 ρίχτερ σημειώθηκε στις 21:48 της πέμπτης (2/9) στην αθήνα και έγινε αισθητός παρότι το μέγεθός του δεν δείχνει τόσο μεγάλο. 12.09.21 , 13:36 gntm 4: Type origin time (gmt) epicentral location latitude (°n) longitude (°e) depth Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού σεισμολογικού ινστιτούτου ο σεισμός εντοπίζεται μόλις 8 χιλιόμετρα. Σεισμική δόνηση ιδιαίτερα αισθητή, τώρα στην πάτρα. σεισμός 4.2 ρίχτερ στη νίσυρο. Σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό ινστιτούτο ο σεισμός ήταν επιφανειακός καθώς το εστιακό του βάθος εντοπίστηκε μόλις στα δυο χιλιόμετρα. σεισμός τώρα μεγέθους 4,7 ρίχτερ σημειώθηκε 27 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της καρπάθου. Λίγο πριν τις 8:30 και οι δυο δονήσεις με σχετικά χαμηλό εστιακό βάθος «κουνήθηκε» η θήβα λίγο πριν τις 8:30 το πρωί του σαββάτου και μάλιστα δυο φορές, μέσα σε χρονική διάρκεια μικρότερη των 30 δευτερολέπτων! Δυνατός σεισμός 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, ταρακούνησε την αθήνα το μεσημέρι της κυριακής καθώς σύμφωνα με το γεωδυναμικό. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,9 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της τρίτης στην αταλάντη.

σεισμός τώρα αισθητός στην αττική. σεισμός 4 ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στην αττική. Ήταν μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Είχε εστιακό βάθος 5 χλμ. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στο νησί της ύδρας.

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 βαθμών της Seismoi Live Sthn Ellada Se Xarth Prosfatoi Seismoi Earthquakes Gr
Seismoi Live Sthn Ellada Se Xarth Prosfatoi Seismoi Earthquakes Gr from d.basemaps.cartocdn.com
Click on headers to sort table # sol. σεισμός σημειώθηκε το μεσημέρι της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης. Ακολούθησε και άλλος σεισμός της τάξεως των 3.9 ρίχτερ. σεισμός έγινε αισθητός στην αττική, στις 13:08 το μεσημέρι της κυριακής. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 βαθμών της 12.09.21 , 13:17 σεισμός τώρα 3,7 ρίχτερ στην αθήνα! 12.09.21 , 13:36 gntm 4: Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 10 χλμ και το επίκεντρό του ήταν 22 χλμ δυτικά.

4,5 ρίχτερ κοντά στην ελασσόνα.

σεισμός σημειώθηκε το μεσημέρι της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση. Click on headers to sort table # sol. Βορειοδυτικά της αθήνας, ενώ το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίζεται στα 11,3 χλμ. Live seismoi τώρα σε ελλάδα. σεισμός τώρα αισθητός στην αττική. Σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό ινστιτούτο ο σεισμός ήταν επιφανειακός καθώς το εστιακό του βάθος εντοπίστηκε μόλις στα δυο χιλιόμετρα. σεισμός τώρα 3,7 ρίχτερ στην αττική. σεισμός τώρα στην κω είχε μέγεθος 4,3 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ σεισμός τώρα στην κω σεισμική δόνηση μεγέθους 4,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά νότια της νήσου κω. Είχε εστιακό βάθος 5 χλμ. Σεισμική δόνηση ανατολικά της ρόδου σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί. Μέγεθος, εστιακό βάθος, αποστάσεις, σεισμογράφοι. Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 10 χλμ και το επίκεντρό του ήταν 22 χλμ δυτικά.

Σεισμός Τώρα Ελλαδα : Seismos Twra News 24 7 - σεισμός τώρα αισθητός στην αττική.. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση. Live seismoi τώρα σε ελλάδα. Η πρώτη εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου έκανε λόγο για 3,6 ρίχτερ, με επίκεντρο 10 χλμ. Δείτε τι καταγράφουν live οι σεισμογράφοι στην ελλάδα. σεισμός 4 ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στην αττική.